Bine ati venitTrimite mesajDESPRE CONCURS

Centrul Internaţional de Oportunităţi Educaţionale (ISCEO) în parteneriat cu Studio Cambridge şi King's Ely International organizează ediţia a doua a concursului naţional "English Skills Championship" (ESC) care se va desfăşura în perioada 01 martie 2014 - 18 mai 2014 în incinta Institutului Muncii - Partener de Proiect.

Sunt invitaţi toţi elevii Republicii Moldova (care studiază limba engleză) cu vîrsta cuprinsă între 9 şi 15 ani.

Participînd la acest concurs acceptaţi provocarea de a fi buni şi foarte buni în plan academic pentru a cîştiga şansa inedită de a creşte atît din punct de vedere lingvistic cît şi personal în cadrul şcolilor de vară britanice şi celor din Republica Moldova! Participarea la concurs este gratuită şi miza - 2 săptămîni de şcoală de vară, în calitate de premiu - îşi merită efortul.

Grăbiţi-vă să vă înregistraţi pe site-ul www.isceo.md/concursul_national_esc.php începînd cu data de 01 martie pînă în 09 aprilie 2014. Veţi avea ocazia de a concura în cadrul unei categorii de vîrstă, după cum urmează:
* Junior 1: 9 - 10 ani;
* Junior 2: 11 - 12 ani;
* Junior 3: 13 - 15 ani.
PREMII

Căştigătorul premiului I din cadrul categoriei de vîrstă Junior 3 va petrece două săptămîni de excepţie într-una dintre şcolile lingvistice internaţionale de pe teritoriul Regatului Unit. Cîştigătorii premiului I din cadrul categoriilor de vîrstă Junior 2 şi Junior 1 precum şi cîştigătorii premiului II şi III din categoriile Junior 1, Junior 2 şi Junior 3 vor avea şansa de a participa GRATUIT în cadrul programului Şcoală de Vară, 2014 organizat de ISCEO în Republica Moldova.

în calitate de menţiuni şi premii speciale vor fi oferite bonusuri de 50% şi respectiv 25% reducere la orice program Şcoală de Vacanţă, 2014 organizat de ISCEO şi literatură în limba engleză.

Tuturor participanţilor (la solicitare) li se vor acorda diplome (variantă digitală) în care se va atesta participarea elevului la concurs şi care, cu siguranţă, vor mărturisi despre o experienţa şcolară bogată.

Nu rataţi ocazia de a vă îmbunătăţi competenţele lingvistice într-un mediu internaţional de semeni, fiind ghidaţi de profesori vorbitori nativi în cadrul programelor internaţionale din Marea Britanie şi de o echipă internaţională de profesori în cadrul programelor din Republica Moldova.

Pentru detalii referitoare la condiţiile de înregistrare şi participare la concurs verificaţi Regulamentul Concursului Naţional "English Skills Championship" 2014.Copyright © 2021   www.isceo.md


Home Despre Noi De ce ISCEO Parteneri Galerie Foto Impresii

or. Chişinău, str. S.Timoşenko 10 (Petricani)
tel: +373 60 51 00 50 / +373 60 55 15 55 / +373 79 70 71 30