Bine ati venitTrimite mesajInternational Study Centre for Educational Opportunities oferă un program de studiere a limbii engleze diferit de altele prin abordarea individuală a fiecărui elev, grupurile mici de studiu, sisteme standardizate, valide, fidele şi obiective de testare, literatura editată în Marea Britanie de celebrele edituri Oxford şi Cambridge, oferte variate în funcţie de vîrsta şi dorinţele elevilor.

1. LIMBA STRĂINĂ cu PERSONALITATE. La ISCEO metodele moderne din domeniul Psihologiei învăţării unei Limbi străine sunt adaptate la particularităţile individuale ale fiecărui elev. Sub îndrumarea profesionistă a psihologilor noştri, Limba Străină lucrează în tandem cu Psihologia, de aceea la ISCEO se face Limba Străină cu Personalitate.

2. GRUPURI MICI de STUDIU. Ora de limbă străină la ISCEO se realizează cu grupuri mici, a cîte 2-3 elevi fiecare, fapt care facilitează socializarea elevilor, oferind totodată spaţiul temporal necesar manifestării individualităţii fiecăruia. Vîrsta şi nivelul de dezvoltare a competenţelor lingvistice sunt criteriile fundamentale care stau la baza formării grupurilor de studiu.

3. TESTAREA NIVELULUI de DEZVOLTARE a COMPETENŢELOR LINGVISTICE este primul pas în abordarea individuală a fiecărui elev. Obişnuim să administrăm şi o baterie de teste psihologice, la dorinţa fie a elevului sau a părinţilor acestuia, pentru a elabora o strategie de lucru cît mai fidelă portretului psihologic al elevului.

4. LITERATURA EDITATĂ de OXFORD şi CAMBRIDGE este un instrument valoros în activitatea pe care o desfaşurăm. Manualele insoţite de caieţele de lucru, CD-uri şi discuri audio/video sunt apte să trezească şi să menţină optimul motivaţional al elevilor noştri. Mai mult ca atît, acestea sunt şi o sursă preţioasă de activitate independentă în afara orelor de curs.

5. OFERTE VARIATE pentru FIECARE VÎRSTĂ. ISCEO oferă calitate şi continuitate prin oportunităţile educaţionale multiple create pentru vîrste diferite: copii, preadolescenţi/adolescenţi, tineri, adulţi în vederea creşterii acestora atît în plan academic cît şi personal.

6. OPORTUNITĂŢI EDUCAŢIONALE MULTIPLE. Serviciile diversificate pe care le prestăm transformă limba străină dintr-o materie şcolară într-o motivaţie lingvistică aptă de a ne ghida discipolii în cadrul situaţiilor reale de viaţă: de la lecţii audio/ video la discuţii cu vorbitori nativi, atît pe parcursul anului academic, cît şi în cadrul şcolilor de vacanţă, cu sejur de zi şi nocturn, pe care le oferim cu multă pasiune.

7. PREGĂTIREA pentru EXAMENE NAŢIONALE (Bacalaureat) şi INTERNAŢIONALE (TOEFL şi IELTS) vine în susţinerea doritorilor de a-şi îmbunătăţi rezultatele şcolare în Republica Moldova şi a celora care urmează să-şi continue studiile în străinătate. Acest curs se realizează atît pe parcursul anului academic, cît şi în cadrul şcolilor de vacanţă, cînd discipolii noştri au ocazia de a-şi exersa competenţele lingvistice în discuţii cu vorbitorii nativi.

Pentru înscrieri la cursurile:
* Junior English (6-11 ani)
* Teen English (12-19 ani)
* Adult English
* English Exam Prep

Ne puteţi contacta la numerele şi adresa de mai jos:
+373 60 51 00 50 / +373 60 55 15 55 / +373 79 70 71 30
questions@isceo.md

Vom fi bucuroşi să vă răspundem la întrebări atît la telefon cît şi prin e-mail.
Copyright © 2021   www.isceo.md


Home Despre Noi De ce ISCEO Parteneri Galerie Foto Impresii

or. Chişinău, str. S.Timoşenko 10 (Petricani)
tel: +373 60 51 00 50 / +373 60 55 15 55 / +373 79 70 71 30