Bine ati venitTrimite mesajDE CE părinţii ALEG pentru copiii lor serviciile oferite de ISCEO ?

Cu siguranţă că hotărîrea acestora este influenţată de următorii factori:

1. UNSPREZECE ANI de SUCCES. Patru ani de activitate pe teritoriul Republicii Moldova, în calitate de şcoală de vară de tip britanic " proiect unic în ţara noastră " şi cinci ani în Regatul Unit al Mării Britanii şi Irlandei de Nord, ca partener al Studio Cambridge, astăzi servesc drept cartea noastră de vizită, datorită calităţii şi profesionalismului oferit. Pînă în prezent am dăscălit peste 750 de elevi, mulţi dintre care deja ne reprezintă ţara peste hotare. Vocile lor le puteţi auzi aici.

2. PARTENERIAT INTERNAŢIONAL. Formăm o echipă internaţională împreună cu partenerii noştri britanici, europeni şi americani, activînd în calitate de reprezentanţi oficiali şi, respectiv, consultanţi educaţionali pentru Studio Cambridge, King's School Ely, Cambridge Centre for Six-Form Studies, Cambridge Academy of English, Study Group, Cambridge Education Group, International Projects, Actilingua Academy.

3. LIMBA STRĂINĂ cu PERSONALITATE. La ISCEO metodele moderne din domeniul Psihologiei învăţării unei Limbi străine sunt adaptate la particularităţile individuale ale fiecărui elev. Sub îndrumarea profesionistă a psihologilor noştri Limba Străină lucrează în tandem cu Psihologia, de aceea la ISCEO se face Limba Străină cu Personalitate.

4. GRUPURI MICI de STUDIU. Ora de limbă străină la ISCEO se realizează cu grupuri mici, a cîte 2-5 elevi fiecare, fapt care facilitează socializarea elevilor, oferind totodată spaţiul temporal necesar manifestării individualităţii fiecăruia. Virsta şi nivelul de dezvoltare a competenţelor lingvistice sunt criteriile fundamentale care stau la baza formării grupurilor de studiu.

5. OFERTE VARIATE pentru FIECARE VÎRSTĂ. ISCEO oferă calitate şi continuitate prin oportunităţile educaţionale multiple create pentru vîrste diferite: copii, preadolescenţi/adolescenţi, tineri, adulţi în vederea creşterii acestora atît în plan academic cît şi personal.

6. OPORTUNITĂŢI EDUCAŢIONALE MULTIPLE. Serviciile diversificate pe care le prestăm transformă limba străină dintr-o materie şcolară într-o motivaţie lingvistică aptă de a ne ghida discipolii în cadrul situaţiilor reale de viaţă: de la lecţii audio/ video la discuţii cu vorbitori nativi, atît pe parcursul anului academic, cît şi în cadrul şcolilor de vacanţă, cu sejur de zi şi nocturn, pe care le oferim cu multă pasiune.

7. CONSULTANŢĂ EDUCAŢIONALĂ. Experienţa acumulată în Republica Moldova este în continuare implementată de discipolii noştri şi peste hotarele ţării: în Marea Britanie, Europa şi SUA, în cadrul şcolilor de vară, ba chiar şi în cadrul liceelor, colegiilor şi universitaţilor, la care aceştia aplică ca rezultat al consultanţei pe care le-o oferim.
Copyright © 2021   www.isceo.md


Home Despre Noi De ce ISCEO Parteneri Galerie Foto Impresii

or. Chişinău, str. S.Timoşenko 10 (Petricani)
tel: +373 60 51 00 50 / +373 60 55 15 55 / +373 79 70 71 30