Bine ati venitTrimite mesajINTERNATIONAL STUDY CENTRE for EDUCATIONAL OPPORTUNITIES (ISCEO) este un centru educaţional care le oferă tuturor celor interesaţi de dezvoltarea personală, atît din perspectiva competenţelor academice, cît şi cea a abilităţilor socio-emoţionale, şansa de a trăi experienţa lucrului în tandem al Limbilor străine şi Psihologiei.

Activitatea pe care o desfăşurăm îşi are începutul în anul 2004, cînd, în premieră pentru Republica Moldova, o echipă de profesori bine pregătiţi, specializaţi în predarea limbii engleze şi psihologie, cu stagii în şcoli din Marea Britanie şi SUA, au organizat o şcoală de vară de tip britanic. Acest proiect unic, întitulat "Opportunities for Everyone", a îmbinat cu iscusinţă odihna, distracţia şi instruirea. Interacţiunea a trei programe: distractiv, instructiv şi educativ s-a realizat în conformitate cu principiul "îmbinării plăcutului cu utilul". Timp de patru ani succesivi (2004-2007) echipa noastră a dăscălit 478 de copii, pentru ca în 2008, la dorinţa discipolilor noştri, să organizăm prima călătorie în Marea Britanie.

Următorii cinci ani (2008-2012) au servit drept cinci trepte valoroase în creşterea noastră profesională, care s-au soldat cu stabilirea unor relaţii preţioase de parteneriat cu instituţii educaţionale din Marea Britanie, Europa şi SUA. Din vara anului 2008 suntem reprezentanţi oficiali ai companiei britanice Studio Cambridge în Republica Moldova. Prin urmare, părinţii din ţara noastră stabilesc relaţii cu Studio Cambridge fără intermediari şi, corespunzător, fără cheltuieli suplimentare pentru astfel de servicii. În această perioadă 94 de elevi moldoveni s-au delectat cu accentul Britanic delicios, cu calmul şi verdele peisajelor engleze, cu sobrietatea regală a castelelor medievale, cu arhitectura măreaţă a oraşelor, cu disciplina şi, totodată, simpleţea şi pozitivismul oamenilor. Mai mult ca atît, avem discipoli care îşi continuă studiile în licee, colegii şi universităţi britanice, europene şi americane.

Pe parcurs am obţinut titlul de consultanţi educaţionali pentru King's School Ely, Cambridge Centre for Six-Form Studies, Cambridge Academy of English, Bellerbys College, CATS College, International Projects, Actilingua Academy. În anul 2013, an ce a marcat aniversarea a zecea a activităţii noastre, am oferit noi oportunităţi educaţionale (şcoli de weekend, cursuri personalizate de studiere a limbii engleze atît pentru copii cît şi pentru adulţi) de rînd cu cele în desfăşurare (şcolile de vacanţă în Republica Moldova şi Regatul Unit). În premieră, Centrul Internaţional de Oportunităţi Educaţionale în parteneriat cu Studio Cambridge a lansat concursul naţional "English Skills Championship" (ESC) continuat în 2014 în parteneriat cu King's School Ely. În cadrul acestuia, cîştigătorii premiului întîi obţin burse de studiu la Şcoli de Vară din Marea Britanie. Cum am obişnuit, oferim continuitate şi calitate în materie de pregătire pentru viaţă a elevilor noştri.
Copyright © 2021   www.isceo.md


Home Despre Noi De ce ISCEO Parteneri Galerie Foto Impresii

or. Chişinău, str. S.Timoşenko 10 (Petricani)
tel: +373 60 51 00 50 / +373 60 55 15 55 / +373 79 70 71 30