Bine ati venitTrimite mesajŞcoli de Vacanţă Internaţionale

În ajunul vacanţei de vară părinţii, de obicei, se întreabă cum să organizeze odihna copiilor cît mai interesant şi eficient, căci fiecare îşi doreşte timp pentru distracţie, sport, socializare, dar şi pentru creştere, de exemplu, în ceea ce priveşte studierea unei limbi străine. Soluţia ideală ar putea fi o călătorie în unul dintre centrele lingvistice internaţionale în cadrul căreia copiii s-ar familiariza cu istoria şi cultura ţării respective şi-ar face prieteni noi din toate colţurile lumii şi ar conştientiza faptul că limba străină trebuie şi poate fi însuşită, îndeosebi în cadrul lecţiilor captivante organizate de profesorii vorbitori nativi.

ISCEO le oferă părinţilor şansa de a-şi realiza doleanţele şi invită copiii şi tinerii (cu vârsta cuprinsă între 9-19 ani) să participe la şcolile de vară organizate în Marea Britanie, Europa şi SUA. Aveţi posibilitatea de a alege dintre programele propuse în continuare în funcţie de limba dorită, vârsta copilului şi ţara preferată. Această ofertă vizează atît participări în grup cît şi individuale.

Optând pentru serviciile ISCEO, aveţi inedita oportunitate de a îmbina învăţarea unei limbi străine cu odihna, distractia şi excursiile de excepţie. Organizatorii îşi asumă responsabilitatea de a susţine părinţii în pregătirea setului de acte necesare pentru călătorie şi de a-i însoţi pe copii în cadrul programului (în cazul călătoriei în grup), fapt care, pe parcursul a şapte ani de activitate, s-a dovedit a fi un factor important ce asigură un climat psihologic favorabil atît pentru copii cît şi pentru părinţii acestora.

La finalul programului, participanţii obţin un certificat ce reflectă progresul lingvistic în cadrul cursului, atestând nivelul actual de competenţă şi performanţă lingvistică.

Pentru mai multe detalii accesaţi portofoliul cursului respectiv.
Înscrieri: sediul ISCEO - mun. Chişinău, str. Zimbrului 10, of. 421
Vom fi bucuroşi să vă răspundem la întrebări
la tel. 022 49 30 57 GSM 060551555
şi on-line questions@isceo.md
Copyright © 2021   www.isceo.md


Home Despre Noi De ce ISCEO Parteneri Galerie Foto Impresii

or. Chişinău, str. S.Timoşenko 10 (Petricani)
tel: +373 60 51 00 50 / +373 60 55 15 55 / +373 79 70 71 30